Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du talar med delade tungor

Du lämnar mig
Utan att någonsin
närma mig
Du sjunger mig
Kan mitt sinne
utan och innan
Du talar
med delade tungor




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 15:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Janusansiktets förbannelse.
2009-05-10

  blaite
Älskar kortheten..Delade tungor..lämnar och närmar rena motpolerna..Bra text..Blaite Rickard
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity