Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ångestattack är en upplevelse 2-3 % av befolkningen lider av. En attack är ett falsklarm i hjärnan om att en katastrof är på väg. Kroppen aktiverar alarmsystemet med tex hjärtklappning,darrningar,frossa,illamående,andnöd, elr rädsla för döden.


min psykolog sa till mig...



att det bara är en av många delpersonligheter
att jag har många fler

...det kändes skönt










Fri vers av L.S
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 03:15



Bookmark and Share


  Hans Christian
Japp, så kan det vara. Skön text.
2009-07-26

  Hans Christian
Japp, så kan det vara. Skön text.
2009-07-26

  Silverstjärnan
Att få veta någonting är bättre att inget få veta.
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S