Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
god natt


för somliga människor dog jag

de som åter

och åter igen

begick mordet

på min kärlek

kramade ur livet

ur mitt hjärta


för de

dog jag

en evig död

 

och inte ens Jesus kunde återuppstå 

så många gånger.




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-10 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo