Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tambur

skorna stod på sin vanliga plats
och
hjärtat bultade på dörren
när jag vred om nyckeln

TOMHETEN

väntade på mig
avskalad och uppspikad
på den kritvita väggen




Fri vers av Fredric
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric