Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skjutjärn

det var skönt
när du band mig
stenhårt
innan jag avlossade
miljoner drömmar
i natten




Fri vers av Fredric
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-11 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric