Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Eviga trauma



Livet är allt.

Men ibland så tröttar det ut mig

ibland är allt så jäkla jobbigt

blåsten river en för hårt

och jobbet är för jobbigt...

ibland vill man bara bort..

ibland

vill man bara sitta någon

annanstans




Fri vers av Sareo
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo