Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall hård attityd..

Samhällets tuffhet
ökar överallt
mer och mer med sin
kalla hårda attityd..
människor utan medkänsla
utan några känslor alls..
försöker på alla sätt döda
allt levande med sitt mörka
otäcka beteende
i en värld som alltid varit ond..
men där Kärlekens ljus
lyser igenom människor som
lyktor på svarta jord...
av godhet av värme för andra
förlorar ondskan sitt övertag..
för Kärlekens låga kan ingen släcka










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-11 13:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om någon är glad skall man genast sablas ned. I synnerhet om man har sin glädje i Gud. Så är det i Gävle.
2009-05-11

  Marie Å
Det du skriver känns trots allt hoppfullt i denna kalla hårda värld...." för Kärlekens låga kan ingen släcka"
2009-05-11

  thyra
Glädjande ord! Fint!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP