Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga djupdyka..

Simma på ytan
är för dom flesta
lekande lätt..
att våga djupdyka
i mörkare vatten
själens stora vida
oändliga...
väntar värld av
hemligheter..








mare






Fri vers av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 01:53



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Tänkvärd ord som får Mig att reflektera.

"att våga djupdyka
i mörkare vatten
själens stora vida
oändliga...
väntar värld av
hemligheter.."
2009-05-12

  Quasimodo
Att ha modet och våga för att utforska det stora och okända, fint i sitt uttryck här !!!
2009-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Rikedomarna finns på djupet.
Jesus uppmanade Petrus och hans kumpaner: "Lägg ut på djupet, så skall ni få..."
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP