Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=ioxeqbQCvMo


Rör vid mig

Glaset blixtrar i min hand
reflexer av dig och mig
när det var du och jag
och världen vred sig runt
den stund där livet möter
natten som den alltid mött
livet som det möter oss
Säg inte att du glömt
att dagen har ett slut
inte för sig själv tar den
slut åh den fortsätter
som reflexer i mitt glas
Så drick nu ditt vin och
tänk inte nej tänk inte
Rör vid mig, rör vid mig,
vännen min, rör vid mig




Fri vers av montaigne
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 06:17



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Instämmer med föregående talare!
2009-05-12

  kärleks ängel
så innerlige vacker!!!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne