Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYSSNA!! ...DET ÄR TYST...

Lyssnar till min tystnad
stampar hårt
på min skrivkramp
hjärtat piercat
rostiga nålar
av otålighet
det klär mig inte ett skit!!

Krafsar på 
minnestatueringar
outplånligheten
blöder

Målar över alla 
målningar
som skrattande och blygt
påstår att de en gång
var konst
men de var bara övervintrat hopp.

Spelar
lågmälda visor
i trafikkaos
och smältverksbuller

Lyssnar
fascinerat
till min tystnad.

Hör ni?
Eller var det bara 
det kyliga vinddraget
från en
igenslagen dörr?




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 10:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Visst hörs det..............
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth