Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE ENSAM

VAD FAN
SYSSLAR JAG MED!!


Ni undrar nog detsamma..

så..

Jag är

Inte ensam.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 10:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härlig text och mycket vis dessutom!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth