Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra tankar -> bra händelser -> bra liv - man kisar dock med ögonen efter lång tid i mörker. -detta är en början.


U-Sväng



Det är dags att se ljuset
och inte skymma det med handen
Det är dags att ställa sig upp
och säga, ja, livet är gott
Solen ska stråla, på mig och på dig
ljustet ska värma en kall syn på människan
Värmen, som även kommer inifrån,
ska jag dela med mig av
Samma värme ska hållas vid liv
med bränsle, vitaminer och vänner
Närhet är viktigt, dock inte bara fysiskt
vitalitet är känslan jag vill förmedla
Det är dags att ge sig av




Fri vers av Freeway4
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4