Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan trivs inte i mina händer.

jag vill ha ett svar
på vad jag har gjort
det måste vara något hemskt
eftersom straffet är så hårt
jag har förlorat allt jag älskat
allt som varit vårt
jag försökte fånga lyckan
vad gjorde jag för fel
höll jag för hårt?

jag ska aldrig mer slappna av
när man slutar trampa vatten
drunknar man i förtvivlans hav
en tår är så liten att den med lätthet
ryms i en hand
men orsaken bakom
kan dränka en man
jag har sökt den i så många dagar
i så många länder

men lyckan trivs inte i mina händer.




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-13 13:34



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vist är det frustrerande!!!!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå