Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen och jag



Månen är min älskare

Blodsög
min ungdom
min blomning
min mognad

För dess fullhet
har jag tömt mig

Lys mig
Om än svagare




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-13 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg