Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONÅDENS TID

Dryga tre veckor
varade denna
onådens tid

Förvisad, utvisad
i begränsande kylan
mitt i blomstrande vår

Något fattas mig
mitt språkrör
är försvunnet

Tystnaden
bredde ut sig
intog mitt liv

Vadan detta
vad göra
hur rätta till

Rädslor om
tjatighet
tjurigt fastnitade

Förtvivlan rister
tålamodets gränser
tänjs mot oanad rymd

Det sjätte
av mina mail
besvaras

DITT STÖDMEDSLEMSSKAP
ÄR FÖRLÄNGT TILL
14 MAJ 2010 ! !

Livet leker
tackar red / Staffan
av hela mitt hjärta



© Gunilla N
090513




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-13 23:16



Bookmark and Share


  Blind Boy Grunt
Mycket underhållande och spännande dikt. Tack!
2009-05-19

  Bibbi VIP
Helt underbara nyheter som gläder mig oändligt.
Kramar.
2009-05-17

  Rolando Furioso
Vad annat säga än VÄLKOMMEN TILLBAKA
2009-05-15

  Ronny Berk
*ler* ja så det kan bli, trogen längtan belönas med hjärtat !
2009-05-14

  genni VIP
Underbart att det löste sig till sist :)
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP