Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubbad.Orubbningsbar.Försök att flytta på mig nu.


Skiftningar

Flickan från ovan
satte ett kaleidoskop
i halsen
på tvären
så nu kräks hon ovaler på trasmattan
i hallen,
skriker triangelformade
ekon i
tunnelbanan,
spottar kvadrater
i vattenpussarna
under handfatet,

rinner rektanglar
nerför konturslösa
kindben
men hon
skrattar
i cirklar

skrattar i cirklar
evighetstornados
som hittar resonans
med min
hjärnsubstans,
krackelerar
innanför mitt pannben;
ett skalpellregn
forsande
genom dränkhåvar

avvaktar i
mellanrummet
nyckelbensskålens djupa
skörhet

Flickan från ovan
har ett kaleidoskop
i magen,
hon lever
i otippade
mönster,
sjunger vibrerande
solrosor
och dansar
månkratrarna
djupare
än
någonsin




Fri vers av soulmate_
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 08:47



Bookmark and Share


  LulleBulle
fint bildspel med geometrin el nå...jag gillart!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_