Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting här ingenting där

Irrbloss har inget med
pyroteknik att göra

det handlar om såna
som oss
som brinner glöder
för att sedan
bara sakta falna och



Okända och I tystnad
omtalad och otänkta.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-14 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real