Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drivor av tankar


Jag var nog i sanning
inte hel när jag fick
mina barn
men utan dem idag vore
jag utan tvekan halv

kanske knappt jag
hade funnits.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 10:51



Bookmark and Share


  stella
Nä vem är det...Barnbarnen gör en ännu helare! :)
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real