Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uddevalla

Uddevalla
du målar sol
i lopp av liv
penslande leenden
på ytan

men, askan
lyser igenom
ditt lidande




Fri vers av Fredric
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-14 11:12



Bookmark and Share


  mayhem and order
Hmm....tja. Uddevalla är Tureborgs feta ghetto för mig. Aldeles särskilt käns det mer som du skriver om person än stad och det må vara gott för staden i sig ....jo, visst är det vackert med kusten men annars nja. texten är fin och så där dubbel som jag gillar det.
2009-05-16

  Anders Nordlander VIP
Uddevalla är vackert, speciellt vid "Hästepallen" om man tittar ut över havet där!
2009-05-14

  Suzy med punkterna
Mycket bra skrivet
2009-05-14

  Ex¤animo
fint, klart och uppmålat.
motiv.
2009-05-14

  Karin E
Uddevalla är inte precis sol för mig, men du skriver om det väldigt vackert. Vem har egentligen rätten att avgöra vad som är realistiskt rätt att tycka om något? Tack :)
2009-05-14

  Pah
fina grejer. uddevalla klingar inte precis paradis för mig. men jag har aldrig varit där och det är säkert tvärtom. ibland. denna känns mer riktad till en kärt hållen person. och jag gillar dubbelheten. kort och fint.
2009-05-14

  peter markurth
snyggt
2009-05-14

  Roula O
första strofen är strålande vacker... Uddevalla tackar dig för denna tjusiga dikt... :)
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric