Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får nog söka för det här ... !


Likt den lilla pärlugglan
ekar mina höga rop
i natten
lika uppnosigt trotsigt
och vaket

och när andra i sömnen
sig vänder
i värme och trygghet
andas varandras
drömmar
vilar på den andres
arm
ligger tätt tätt
intill någons rygg

då ökar jag avundsjukt
volymen.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-14 11:56



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tack för tipset!
2009-05-14

  Trädflickan
Hehe, den var rolig, förstår avundsjukan. Då får man va lite full i fan och störa lite ;)
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real