Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så berörd som jag blir när du eldar i min hjärna

Jag skulle vilja somna i din säng varje morgon
för hela nätterna håller vi varandra vakna
tills vi somnar en bit efter soluppgången
med kläder runt hela rummet och nästan nakna

Sen vill jag att du ska koka mitt kaffe
innan du kör hem mig till mitt hus
och jag får se dig åka iväg och lämna mig
fastklistrad i ett olyckligt kärleksrus

sen räknar jag timmar och minuter
och gråter om du inte hört av dig på ett dygn
sysselsätter mig med alla killar jag får tag på
och hjärtat brister så jag får sy flera stygn

sen kommer du tillbaka och får klockan att sluta ticka
du får filmer att sluta rulla och musik att sluta låta
stillheten i luften blir alldeles oändlig och det är hemskt
men jag vet att vad du än gör kommer jag förlåta

jag blir stressad när jag lägger huvudet mot ditt hjärta
och hör hur fort det klappar för något du inte ens vill ha
jag får ångest över de dåliga beslut jag inte borde ta
och du frågar varför jag blir tyst och jag låtsas att jag tänker på något bra

ibland får jag bita i våra själar för att inte tårarna ska komma
ibland har jag 300 plåster på mig för att du inte ska se hur mycket du sårar mig
jag släcker lampan för att du inte ska se min ensamhet
och jag hoppas du inte märkt brännsåren från hur mycket jag brinner för dig






Fri vers av succi
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 01:36



Bookmark and Share


  ungefär
"och du frågar varför jag blir tyst och jag låtsas att jag tänker på något bra"
gåshudsbra.
2009-08-23

  blaite
Plåsterprinsessa..fin text..skriker egentligen fast tyst..Blaite
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi