Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när stjärnorna brunnit upp

natten skrämmer mig
men med dig, vore den
det vackraste som finns






miljontals vilda solar
bränner stora hål i skyn
bränner mörka kanter
utöver den blå himlen
tills den blir natt

deras glöd skulle kunna
smälta ned min värld
på en sekund
(ändå smälter du sönder
den på kortare tid än så)

men när stjärnora brunnit upp
och tappat all sin glans
finns du fortfarande kvar
och låter aldrig natten komma nära
även om du bränner himlen i bitar
och förvandlar solen till stjärnstoft

liksom mig




Fri vers av fröken a.
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 17:22



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Jag tycker de första raderna symboliserar hela texten så vackert, de står o lyser för sig själv
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.