Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kan läsas på flera sätt...


brandman vinter


vinters kyla
släckte höstens eld

kvävde de vackra färgerna




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-09-21 22:09



Bookmark and Share


  Manal
få ord, men vackert skrivet
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP