Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag drömde inatt!


dröm om nära

en dröm
skyddad av nattens dis,
gömd
under våra ord

det var så skarpt
att jag blev rädd
för uppvaknandet,
skulle vi
orka
en sådan enorm
lycka

men så märkte jag ju,
att den fortfarande
räds
dagsljuset

hudarna,
så nära

så nära;
att alla fel
bara var kärlek

Men när vi inte drömmer
är felen fortfarande
tvekan

älskade,
vi orkar
vi måste bara
våga




Fri vers av blomsternätter
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 22:26



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Våga och vinn, denna texten förmedlar så mycket kärlek!
Läser och ler över känslan jag får.
2009-05-16

  Yrre VIP
Ljuvlig i sitt mod!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter