Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ SKIMRANDE BLÅ

Nattsvart


blev plötsligt världen


fast himlen


så skimrande blå




Fri vers av Björne.H
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H