Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina underbara barn som jobbat så flitigt under skolåret och snart ska få ett långt och härligt sommarlov. "MammaKärlek!"


"GLÄDJELÄRA"

Glädjen i att få lära
kan vara underbar magi
En rikedom för dig att bära
med många framtidslöften i

Du är din egen goda fe
och kunskap blir din kraft
till den framtid du vill se
för alla drömmar som du haft

ja, öppna upp ditt sinne
och låt flitens ljus stå på
fyll varje skrymsel av ditt minne
för att hjälpa dig att drömmen nå





Fri vers av *maihe*
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-08 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*