Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

andas lögner i drömmar
en evighet sen

kysste gråtande kinder
och leenden

slår hjärtat med regelbundna slag
nu älskling?

tröstar känslan, drunknar i kvalet
i livet fanns aldrig det valet

drar mig bort, pustar ut
ger upp och tänder ny

viskar kulisserna
en ny start
en chansning till

förtränger drömmar, eller verklighet?

de hånar vårt förflutna vännen

dags att börja om, känna sanning, doftar trygghet

slår hjärtat regelbundna slag nu älskling?




Fri vers av mbl
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-16 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl