Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonting

jag dröjer kvar
inuti dig en stund
tills du vaknar

jag stannar
så att du känner




Fri vers av Fredric
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-16 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric