Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag en spelbricka till synes utbytbar...


Konstigt egentligen...

 

att dom vågar...

 

dom kunde ju hamna

i fåmäld

men vältalig dikt

 

 

 

 

 

------

"hämnden är ett rätt

som bäst avnjutes kall"

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 02:17



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
- Vi ses i min nästa pjäs! sa Strindberg.
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP