Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad hjälper de.


vad hjälper ord
när jag önskade kyssar
smaka dig
vad hjälper ord
när du ändå stal dem
från läppar

vad hjälper meningar
när du bara
är drömmar av sand
rinnandes i timglas

vad hjälper ord
när du aldrig riktigt
var här

vad hjälper något
när

allt blev så här




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo