Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förväxlat skratt





känner igen ditt leende
har sett det i en annans ansikte -
hur lyckades du sno?
utan att hon började gråta!
utan att hon slutade skratta!!
- minns snart inte
i vilka lådor jag låtit er försvinna...
vill ha din glugg
innanför mina tänder








Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP