Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du paxar mig lovar jag att vara din


du är, och kommer länge vara
nummer ett

men till det du inte duger
som att höra av sig varje dag
finns nummer två

till att få mig känna mig speciell
och säga saker som ingen annan säger till mig
finns nummer tre

att gå fram och krama mig inför alla
att ha armen om mig bland folk
har jag nummer fyra

du kan inte vara kär i mig
det vet jag mycket väl
men det kan nummer fem

sen finns det någon
som gör vad ingen annan kan
för nummer sex kan få mig att glömma dig helt och hållet

och älskling, det är klart du är nummer ett
du är mitt förstahandsval
men jag har aldrig lovat
att det räcker för mig

jag har lite svårt att förstå, gillar du vara svartsjuk?
varför du inte bara säger att du vill ha mig för dig själv
för det skulle du få, det skulle du få
jag tar så gärna farväl av mitt singelliv
om du bara säger till, om du bara vill
att vi ska vara, exclusive

och vet du vad?
Ingen av dem har någonsin fått mina ben att darra
så jag inte kan gå
ingen av dem har fått mig att gråta
så jag inte kan stå
ingen av dem har fått mig att glömma andas
så jag nästan svimmar




Fri vers av succi
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 14:27



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Du skriver så bra prosa i din egen stil och form. Och jag kan superrelatera till mitt eget liv med paxa och exlusive. Skönt att höra att vi är fler med numrerade reserver för bekräftelse. Lycka till!
2009-08-31

  ungefär
ååh, du skriver så braaaa
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi