Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppet är en svängdörr som stundom kärvar...


Gäckande...

 

var gömmer jag undan

min längtan

när orken blivit

oflygg

 

får väl putsa vingarna

så  länge...

tänja lite på fjädrarna

klapper klapper...

 

långt i fjärran anas

förlig vind

 

 

 

 

 

bäst jag lär mig besegla

okända vatten...

vill inte ännu gå i kvav

 

trots stark lockelse...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP