Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något fattas mig


jag försöker desperat trycka pusselbiten på plats
om man trycker riktigt hårt kanske det går
nej
det går inte

det syns att den hamnat fel
att han hamnat fel

man ser hur mycket hon ville det skulle vara rätt
kanterna är nötta av alla försök
dom nötta spåren skriker vilja
det tomma hålet ekar smärta

alla bitar är på plats
alla utom en
en bit som tycks vara förgäves att hitta
vart ska man då söka

jag vet att det är förbjudet att ta någon annans bit
det är emot spelets regler
fast hon har en bit som passar mitt tomma hål
jag får inte
jag vill

ska man börja om
plocka ihop pusslet
lägga det fint i sin låda och stänga locket
kanske

hoppas att nästa har alla bitar

kommer jag bli hel då

kommer den där känslan ändå finnas kvar
den som tär
den som förgör

något fattas mig











Fri vers av BabyBlue
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue