Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två världar

Mobilen ringer i ett.
Datorns mail fylls på.
Kylens mat ser tråkig ut.
Inga bra program på TV.
Livet är trist.

Det regnar idag.
Snart kommer det att gro igen.
Skolan har fått in tre böcker.
Idag fanns det mat hemma.
Livet är underbart

Zappar igenom alla kanaler.
Tror att det kanske kan duga med pizza idag.
Fick löneökning idag på tusen kronor.
Kanske en resa till Thailand i vinter.
Livet är trist.

Har ätit mig mätt idag.
Har fått låna en bok på skolan.
Gräset har börjat gro.
Geten har börjat ge mjölk igen.
Livet är underbart.

Får tillbaka på skatten i år.
Det regnar ute.
Rensade ur kylen på gammal mat.
Ska besiktiga bilen nästa vecka.
Livet är trist.

Äntligen har bebisen kommit.
Jag har arbetat på plantaget.
Det regnar igen.
Pappa har äntligen kommit hem.
Livet är underbart.

Fick två tvåor på besiktningen.
Åt på McDonalds, usch!
A-kassan har höjt medlemsavgiften.
Funderar på att skaffa gymkort.
Livet är trist.

Bebisen har överlevt första månaden.
Pappa tjänade över tusen kronor när han arbetade.
Vi har ätit kött idag.
Det regnar och grödorna växer.
Livet är verkligen underbart!!!




Fri vers av Elfa
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-17 20:33



Bookmark and Share


  Majalis
Ja så är det. Bergochdalbana mest hela tiden. Så bra du skrivit!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa