Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladverk

Vindspel i en tanke
Hit
Och dit
Virvlande och susande
Ljus i färger
Leker
Vrider mitt sinne
Likt bladen för vinden
Sanslöst
Lustfyllt
En dans i stunden
Händer som greppar
Snurrar
Runt och runt
Vattendroppar på ytan
Vågor av känslor
Ett leende i solen
Blommorna sjunger
Träden viskar
Viskar mitt namn
Kom kom
Säger de
Jag kommer
Jag kommer
Virvlar med dem
I deras sanslösa dans
Virvlande
Och susande




Fri vers av Elfa
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-17 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa