Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givaren

Genom berg och sten
Himmel och jord du färdas
Ser ett sammanhang i allt
Ger allt det vi behöver
Din kärlek är över allt annat
Vi små varelser i en vilsen värld
Så små
Så vilsna i vår egen kaotiska verklighet
Genom kaoset du leder oss
Fyller våra vener med liv
Fyller oss med lust
Får oss att le i solljuset
Hjälper oss att älska
Du
Ja du
För alltid du




Fri vers av Elfa
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa