Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...åker el-moppe.... den här är från i våras...


Vit botten med små gröna blad




Hon satt utanför affären
gick inte att komma in

efter en stund förstod expediten
att det fanns en presumtiv kund


hon öppnade dörren och frågade
om kunden ville in


och det var då de där orden som
hon inte sagt på flera år
bara slapp ur henne

jag har lite kort om tid

JAG HAR LITE KORT OM TID


expediten kom till dörren med
med en tygrulle


jag tar två meter


och hem kom hon

glad för den envishet
som visade att hon ensam klarade en hel del






Övriga genrer av Bim
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 09:47



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Härlig text om att envishet lönar sig bäst!!:)
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim