Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten ordlek med djupa känslor....


E den

Där jag ville vila
vid vajande vass varm

Dit jag ville falla
honungssött syrerikt stilla
mot ditt hjärtas famn

Där jag ville vara
andlöst andäktigt alltid
viskande ditt namn

 

2009-05-18




Fri vers av Lena Renman
Läst 437 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-18 06:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en lustgårds vackra poesi, tycker om ...ja !
2009-05-30

  Göran Degerman
Den är så fin, innehåller så mycket kärlek.
2009-05-26

    Månskensbarn
Jättevacker, verkligen. :)
2009-05-18

  Ulf Lagerholm
är inte detta en sann kärleksdikt så säg
2009-05-18

  Peter Jr Eriksson
Underbar helt enkel!
2009-05-18

  katt.inc
En vacker mjuk lustgård, längtansfull. En fin dikt som känns hel och väl sammanhållen.
2009-05-18

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet Lena, djupet känns

"Dit jag ville falla
honungssött syrerikt stilla
mot ditt hjärtas famn"

applåd o bokmärke!
2009-05-18

  stella
Jag vill svära en ed; att alltid vara där.... ;)
2009-05-18

    ej medlem längre
Åh så vackert Lena!!!
2009-05-18

    Maria Malm
Ett sökande efter plats i lustgården..välfunna ord och en behaglig läsning..
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman