Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visuell på tiotusen decibell


Jag drömde att en orm bet mig
att ni kasta den ut jag minns
men snälla syster, snälla säg
vad ni kastade också som nu inte finns
följde en av er med ut i fallet?
gick en av er bort?
kanske var det att jag hörde kallet
men mitt öga blir aldrig torrt

Och det är så tyst här ikväll
på ett loft där jag bor
jag vill ju vara visuell
på tiotusen decibell
det skulle jag sagt
långt innan jag for

Vi möttes i baksätet
på en gammal engelsk bil
vi delade av en händelse taxi
Du var det vackraste
en man nånsin kunde se
Du sa att du bodde
på birmingham street
och du älskade
mina trasiga kläder
Du hade nyss lärt dig mitt namn
och jag hörde dig fråga
ser du bilarna som flyger förbi?
Jag log och såg
där vi satt kind mot kind
din hud nuddade min
en lätt kylig bris
Just då var jag en av alla
bilar som flög förbi
sen kysste du mig
och jag stannade tillslut

Jag var visuell
Jag var tiotusen decibell
Du och Jag
var denna kväll

Vi var på prästupprop i gröna salar
fast vi inte hade tron i religion
Där drack vi vin från oceaniens dalar
och döpte varandra i smaken av goon
Ombord på båt mot ingenstans
vi vandra hand i hand
och vi dog nästan den kvällen
för att vi vågade säga emot
vi njöt inte av amatör porren
de spelade in i våran hytt

Jag var visuell
Jag var tiotusen decibell
Du och Jag
var denna kväll

Du jämförde mig med BIG.J
och jag hatar det förnöjda leendet
jag gav dig

Och det är fortfarande tyst här
på ett loft där jag bor
och just ikväll
känner jag mig
väldigt inaktuell...




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare