Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat i handen


han sa att han bara öppnar tunnlar utan slut
han öppnade mig

hon som hade hjärtat i en tygpåse i handen

hon som hade själen utanpå

han sa att hon hade världens finaste mun
hon sa ingenting

ingenting

hon som alltid hade svar på allt
var mållös

i hemlighet gav hon honom sig

han lät tunneln rasa samman

han som fick hjärtat att längta ut

han trampade på det hon gett honom
han trampade på henne

hon knöt en extra knut på tygpåsen
knöt två för säkerhets skull

hon som hade hjärtat i handen




Fri vers av BabyBlue
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-18 13:23



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
Väldigt fin !
2009-05-18

  Gunnar Odhner
fint och verkningsfullt i all sin enkelhet, tycker jag.
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue