Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska göra det jag måste

Jag har gjort allt vad du
bad om mor

lindat mina bröst
varv efter varv
ändrat tonläget
på min röst
likt ljudet kommet
ur ett pojkhjärta


så stark din önskan
är att mina äggstockar
nu är testiklar
och jag blöder en
gång varje månad
ur djupet av mitt
flickehjärta


mina nätta drag
mitt blivande
kvinnoansikte
döljer jag
bakom en mask
av vrede och
förakt.



Jag har gjort allt vad
du bad om mor
och när jag blir en
vuxen man ska jag
döda dig.





Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 19:16



Bookmark and Share


  korpfjäder
ruggigt stark text det här - ovanligt tema och vacker på sitt sätt.
2009-05-18

  Vildand VIP
... :) .. var hellre glad att jag inte är en man !!
2009-05-18

  Trädflickan
Ojojoj här blir man nästan mörkrädd. Tur jag inte är din mor! :)
2009-05-18

  Miss Mod
Detta var mord och inga visor!!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real