Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forna rum


det var tisdag
fuktiga väggar droppade tårar
taket hade vissnat
nu i tydlig båge över rummet
skulle det klara en onsdag?

golvet klibbigt
strävade mot taket
rumsligheten förlorad

taket romeo
golvet julia
endast i döden ett

så kom onsdagen och de förenades
i ett sista andetag
nu i evig tid likt en klibbig tunga
mot en bågad gom

amen




Fri vers av Kapten M.
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-09-22 10:15



Bookmark and Share


    Nils W
klockrent.
salvador dali möter tom waits och vad blir resultatet?
en färglad, sprakande och underbart kladdig dikt.
jag är grymt imponerad.

full pott utan tvekan!
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.