Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
From Sister Blister to…


Mister MAGIster


Jag har mina brister, är säkert ett klister men Mister MAGIster
se hur jag rister,
som en darrande plister utan jordade vrister,
i rytmiska twister inför dig

Vad är det för gifter, Mister MAGIster som tvingar fram dessa skrifter,
likt harangfulla lister och korvstoppat ister,
värda dödens grifter och ej sin vikt i guld

Ni får inte bli bister, Mister MAGIster
över våra små ”tvister” med inslag av frister
Because Mister MAGIster, poems from a sister
always create blister







Fri vers av Carola Jeryd
Läst 489 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-19 11:00



Bookmark and Share


  Hannadraken
associerar Lennart Hellsing : Faster Ester gillar Fester Hon har nästan alltid gäster.... En helt fantastisk skapelse av barnpoesi

Den här är ju i samma nivå. Underbart!
2009-06-16

    Jan Cederlöf
Genial den där, jag läser gärna om den ibland.....
2009-06-02

    Jan Cederlöf
Lysande kärnfull, härlig rimteknik och musikalisk !
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för