Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

l ö s s l ä p p t


när du kommer
fylls min längtan
av liv
där du smeker
släpps vilddjuret
fri




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-19 20:32



Bookmark and Share


  Pah
kort och intensiv. släpp djuret fritt. kanske det hinner ifrån sina mönster. mycket bra.
2009-05-20

  peter markurth
korthållen, ska där stå fri eller fritt? gillar
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo