Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Minnet skall inte
komma ihåg
hur smärta känns


medvetandet glider
i behagligt vatten



båten
nej det finns ingen båt


när du kommit så långt

att du inte längre behöver

något som kan gå sönder




Övriga genrer av Bim
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 16:41



Bookmark and Share


  jardan
du sätter så fina ord på vår tillvaro-tack
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Bim