Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns spår av en kväll med mig i form av rödvinsfläckar på din heltäckningsmatta

jag önskar jag kunde bära ditt leende i min ficka
och ta fram det när allting är svart
jag önskan man kunna fånga din doft på burk
sen skulle jag ha dig som parfym
jag ska spela in din röst när du säger att du saknar mig
så jag kan lyssna på det varje gång du lämnar mig
jag vill kunna intala mig själv att du är nära
fast du alltid är långt bort

Jag vill lära mig att skratta som du gör
så allt alltid känns glatt
och jag ska börja klä mig i dina kläder
så det syns att jag är med dig
jag ska tatuera en bild av dig på min hand
så du alltid kan vara det sista jag ser innan jag somnar

Jag ska slå upp ett tält i din trädgård
så jag nästan bor med dig
Jag ska sätta in min tandborste i ditt badrum
så du inte glömmer mig när jag är hemma

Du har redan fyllt din dator med bilder på mig
och jag har redan gjort en playlist bland din musik
vi ser alltid på dina filmer, så du kan ju tänka att den såg du med mig

vad jag försöker säga att hur jag än gör, och vad jag än gör
så har jag redan lämnat ett avtryck av att jag fanns
jag fanns i ditt liv
(typ två månader eller så)




Fri vers av succi
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-01 00:36



Bookmark and Share


  ungefär
du skriver så sjukt närvarande texter, sånt kan inte jag. avis.
2009-08-23

  Nerine
Sjukt bra (:
2009-06-22

    obscura
en öppen men samtidigt personlig dikt. Mycket fin och lite sorglig. Uppfattade lite desperation och längtan men också uppgivenhet i slutet.

Gillar "jag ska tatuera en bild av dig på min hand"

Mm, i know. i know.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi