Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
offer...


allt hon var

leende bryter
hon inte
försvar
då piskan slår sönder
hud

leendet blir kvar
men likt målade ränder
i ömmande rött
missfärgas blick
hon ser
en skugga
försvinna
med

allt hon var

innan
natten
tog henne

innan leendet stelnat
framför
pryglad
rygg

där kärleken rann
genom hans

renade

blod

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 22:52



Bookmark and Share


  dunkar
väldigt vackert
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo