Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste skriva ur mig lite!


dina fingertoppar

en gång
snuddade vi
vid vårt innersta
med orden

en gång,
när allt blommade
sa vi
vad alla våra ord
betytt

och som jag
växte!
jag rörde allt,
och när jag inte nådde
lånade jag
dina fingertoppar

ja de där
älskade fingertopparna,
du skulle nog
skratta
om du visste vad de rört vid
i mig

fast vad gör det
skratta du, min fina
jag har ju
rört
vid dig




Fri vers av blomsternätter
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-20 22:38



Bookmark and Share


  blaite
Gillar
2010-10-01

    Sabina Ericsson
Himla mysig text! <3
2009-05-22

  VampyrÄngel
Åh så bra! ^^
2009-05-22

  Sturesdotter
Fångade fingertoppar; mycket spröd textrad. Och berörande.
2009-05-21

  dunkar
Haha vad härlig text :D
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter