Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara tryckt ur mig en massa ord, har lite kärlek i kroppen. ursäkta.


älskling

älskling
kan du inte bara
säga allt nu

kan du inte bara älska!

älskling varför
låter du mig aldrig
kalla dig
älskling


kan jag inte få
visa dig
att jag inte är en sån
som skrattar åt allt du säger
trots att jag alltid gör det

kan vi inte bara
skala av oss
allt

älskling




Fri vers av blomsternätter
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-20 22:52



Bookmark and Share


  Sturesdotter
be aldrig om ursäkt för dina kärleksord - de bär...
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Tjusigt.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter